Close

Forgot your Username?

You can user our username reminding facility.

Get Started
Close

Forgot your Password?

Enter your email address and we'll help you reset your password.

Get Started

logo lcc trans

Goederen en diensten binnen de Land Cruiser Club

Inschrijven voor onderstaande evenementen kan alleen door leden, na inloggen.

01-05-2021 : OSS, cursus terreinrijden, NIEUW & terug op de agenda, korte inschrijftijd, Covid-19 proof!!!, dus INSCHRIJVEN.
12-05-2021 : Kampeerweekend Bouillon
19-06-2021 : Spanje, Voorjaarsreis, NIEUW! Baskenland naar Albarracin, 8 dgs hotel reis, LEDEN-LEDEN reis, Reis wordt verder uitgesteld, datum volgt nog.
02-07-2021 : Veluwerit met kampeerweekend
04-07-2021 : Haute Marne, (JoinVille) off road, kampeertrektocht 5 daags midweek
29-07-2021 : Champagnefeesten, Geweldig mooi festival, klasse van lekker nivo.
14-08-2021 : Rusland, Kola Schiereiland en Witte Zee, twee weken off road. Leden voor leden reis. Reis gaat door.
16-09-2021 : LCC Jaar Meeting LCC, datum aankondiging, reserveer hem in je agenda!
27-09-2021 : Albanië, kampeerreis van 27 september tot 13 oktober dit jaar. leden voor Leden reis! Inschrijven kan nu!
18-10-2021 : Griekenland. Een 9-daagse avontuurlijke 4x4 rondreis door de Pelopónnesos. Inschrijven kan!
21-10-2021 : Kampeerweekend Ardennen II
12-11-2021 : Herfstrit, Achterhoek
31-01-2022 : Marokko 2, Sahara - Atlas, woestijn (wild-)kampeerreis, datum nog onzeker, iig 2022, dit is tweede reis, cq wachtlijst!
01-02-2022 : Marokko 1, Sahara - Atlas, woestijn (wild-)kampeerreis, datum nog onbekend, hopelijk voorjaar 2022
18-03-2022 : TERSCHELLING Exclusieve rondrit . Doorgeschoven naar 2022
01-09-2022 : Sardinië, dwars door het eiland. Aankondiging, Hotel & Kamperen - reis
05-11-2022 : Japan, een mooie bijzondere Hotelreis, met Tourbus, Jaar uitgesteld tot in 2022, Inschrijven kan, prijs en datum nog onzeker.

Waar en waarop krijgen leden kortingen?

Voor de hoogte van de kortingen en de voorwaarden waaronder je die krijgt, ga naar het ledengedeelte (toegang uitsluitend voor leden, met gebruikersnaam en wachtwoord). Leden krijgen onder meer het hele jaar door kortingen op aankopen van onderdelen, onderhoudsmiddelen, gereedschappen en werktuigen en uiteraard op de 'verbruikszaken' als uitlaten, banden, accu's, filters, ruitenwissers, vloermatten en op nog heel veel meer bij een aantal groothandels voor auto/garagebenodigdheden.

Er is korting op Toyota onderdelen bij geselecteerde dealers en ook bij een aantal gerenommeerde 4x4 garages krijgen clubleden korting, op onderdelen zowel als (bij sommigen) op arbeidsloon. Verder krijgen leden vaak korting bij andere leden die een onderneming hebben. Zo kun je bij ons goedkoper uit zijn bij de notaris, de boomchirurg of het tuincentrum.

De clubaanbiedingen - hoe werkt dat?
De club is een inkoopcoöperatie , zoals een boerencoöperatie die voor haar leden veevoer inkoopt.
De vereniging is een rechtspersoon. Het bestuur kan namens de leden overeenkomsten aangaan. Het bestuur probeert geregeld bij allerlei leveranciers de hoogst mogelijke kortingen te bedingen.

Er zijn een drie soorten aanbiedingen

A: de continue korting
B: de acties
C: de 'specials'

Hieronder een korte toelichting:

De continue korting wordt bedongen bij 'doordeweekse' leveranciers van goederen en diensten, zoals garagegroothandels, bandengroothandels, handelaren in onderdelen en uitrusting en bij een aantal geselecteerde Toyota dealers. Je gaat naar zo'n bedrijf, vraagt aan de balie de spullen die je nodig hebt en je vertelt erbij dat je van de Land Cruiser Club bent. Je toont je lidmaatschapskaart, je krijgt de afgesproken korting, je betaalt - en je huppelt blij met je nieuwe spulletjes terug naar je Cruiser.

De acties worden aangekondigd op de website. Ze gelden voor een beperkte termijn en je moet er snel bij zijn, want: op = op. De looptijd van een actie is beperkt. De acties kunnen voor alles gelden: banden, accu's, vloermatten, daktenten, gereedschappen, noem maar op. Acties worden zo vroeg als mogelijk van te voren aangekondigd, om te voorkomen, dat iemand nèt een set banden heeft gekocht via de reguliere korting - om er achter te komen dat als hij twee weken gewacht had, ze in de actie veel goedkoper waren geweest (in zo'n geval heb je trouwens pech gehad: actie = actie).

De 'specials' zijn bliksemacties. Voorbeeld: er is een plotselinge tip van een lid, van een handelaar of van een leverancier. Als wij als club nu een partij lieren/banden/steeksleutels/noem maar op afnemen, dan wordt de prijs ....dit soort acties doen wij natuurlijk alleen met leveranciers die wij kennen en met artikelen waarvan wij weten dat het goed zit. Wij gaan niet op iedere tip in en dit soort zaken komt -gelukkig!- ook niet iedere dag voor. Zo, nu is het 'alle hens aan dek' de hele club wordt afgebeld, om de leden te vragen of zij een garagekraan/pijpensnijder/compressor willen hebben. Meestal geldt dan: aanstaande zaterdagmorgen afhalen (zo'n adres is natuurlijk altijd achter in Oost Groningen of Zeeuws Vlaanderen...) en vooral: cash mee!

En zo werken de aanbiedingen van de Landcruiser Club...

Vrijwaringsverklaring voor reizen