Close

Forgot your Username?

You can user our username reminding facility.

Get Started
Close

Forgot your Password?

Enter your email address and we'll help you reset your password.

Get Started

logo lcc trans

Goederen en diensten binnen de Land Cruiser Club

Inschrijven voor onderstaande evenementen kan alleen door leden, na inloggen.

26-06-2020 : RAAMSDONKSVEER Internationale Toyota Meeting 2020 geannuleerd
31-07-2020 : Champagnefeesten, gaat niet door vanwege Corona Maatregelen, reis gaat dit jaar niet door, Verzet naar 2021.
07-08-2020 : Wildcamp experience 2020, NIEUW OP DE AGENDA!!!!!
14-08-2020 : 4x4 OffRoad Beurs, Rhein-Waal, weekend overnachten mogelijk, uitgesteld tot 14/15/16 augustus
17-08-2020 : RUSLAND Kola Schiereiland en Witte Zee, twee weken off road. Leden voor leden reis.
07-09-2020 : Albanië. Een 15-daagse avontuurlijke 4x4 ontdekkingstocht. Grote kans dat deze reis doorgaat.
17-09-2020 : Land Cruiser Club Meeting 2020
12-10-2020 : Griekenland. Een 9-daagse avontuurlijke 4x4 rondreis door de Pelopónnesos. (nog een plek beschikbaar)
06-11-2020 : I Lake District, Nationaal Park Engeland, Greenlanen, Hotel 4 daags, NIEUW op AGENDA. Dit is reis optie I Weekend
06-11-2020 : II Lake District, Nationaal Park Engeland, Greenlanen, Hotel 9 daags, NIEUW op AGENDA. Dit is reis optie II Combi I + III
06-11-2020 : Japan, een mooie bijzondere Hotelreis, met Tourbus, Aankondiging, Vervalt, wordt verplaatst naar volgend jaar
08-11-2020 : III Lake District, Nationaal Park Engeland, Greenlanen, Hotel 7 daags, NIEUW op AGENDA. Dit is reis optie III Week
27-11-2020 : Najaarsrit, aankondiging
15-10-2021 : USA Grand Canyon en Moab, vooraankondiging, Komt in 2021

Waar en waarop krijgen leden kortingen?

Voor de hoogte van de kortingen en de voorwaarden waaronder je die krijgt, ga naar het ledengedeelte (toegang uitsluitend voor leden, met gebruikersnaam en wachtwoord). Leden krijgen onder meer het hele jaar door kortingen op aankopen van onderdelen, onderhoudsmiddelen, gereedschappen en werktuigen en uiteraard op de 'verbruikszaken' als uitlaten, banden, accu's, filters, ruitenwissers, vloermatten en op nog heel veel meer bij een aantal groothandels voor auto/garagebenodigdheden.

Er is korting op Toyota onderdelen bij geselecteerde dealers en ook bij een aantal gerenommeerde 4x4 garages krijgen clubleden korting, op onderdelen zowel als (bij sommigen) op arbeidsloon. Verder krijgen leden vaak korting bij andere leden die een onderneming hebben. Zo kun je bij ons goedkoper uit zijn bij de notaris, de boomchirurg of het tuincentrum.

De clubaanbiedingen - hoe werkt dat?
De club is een inkoopcoöperatie , zoals een boerencoöperatie die voor haar leden veevoer inkoopt.
De vereniging is een rechtspersoon. Het bestuur kan namens de leden overeenkomsten aangaan. Het bestuur probeert geregeld bij allerlei leveranciers de hoogst mogelijke kortingen te bedingen.

Er zijn een drie soorten aanbiedingen

A: de continue korting
B: de acties
C: de 'specials'

Hieronder een korte toelichting:

De continue korting wordt bedongen bij 'doordeweekse' leveranciers van goederen en diensten, zoals garagegroothandels, bandengroothandels, handelaren in onderdelen en uitrusting en bij een aantal geselecteerde Toyota dealers. Je gaat naar zo'n bedrijf, vraagt aan de balie de spullen die je nodig hebt en je vertelt erbij dat je van de Land Cruiser Club bent. Je toont je lidmaatschapskaart, je krijgt de afgesproken korting, je betaalt - en je huppelt blij met je nieuwe spulletjes terug naar je Cruiser.

De acties worden aangekondigd op de website. Ze gelden voor een beperkte termijn en je moet er snel bij zijn, want: op = op. De looptijd van een actie is beperkt. De acties kunnen voor alles gelden: banden, accu's, vloermatten, daktenten, gereedschappen, noem maar op. Acties worden zo vroeg als mogelijk van te voren aangekondigd, om te voorkomen, dat iemand nèt een set banden heeft gekocht via de reguliere korting - om er achter te komen dat als hij twee weken gewacht had, ze in de actie veel goedkoper waren geweest (in zo'n geval heb je trouwens pech gehad: actie = actie).

De 'specials' zijn bliksemacties. Voorbeeld: er is een plotselinge tip van een lid, van een handelaar of van een leverancier. Als wij als club nu een partij lieren/banden/steeksleutels/noem maar op afnemen, dan wordt de prijs ....dit soort acties doen wij natuurlijk alleen met leveranciers die wij kennen en met artikelen waarvan wij weten dat het goed zit. Wij gaan niet op iedere tip in en dit soort zaken komt -gelukkig!- ook niet iedere dag voor. Zo, nu is het 'alle hens aan dek' de hele club wordt afgebeld, om de leden te vragen of zij een garagekraan/pijpensnijder/compressor willen hebben. Meestal geldt dan: aanstaande zaterdagmorgen afhalen (zo'n adres is natuurlijk altijd achter in Oost Groningen of Zeeuws Vlaanderen...) en vooral: cash mee!

En zo werken de aanbiedingen van de Landcruiser Club...

Vrijwaringsverklaring voor reizen